LAURA

Hei, olen Laura. Ihanaa, että olet löytänyt sivuilleni! ♡

Rakastan valo- ja videokuvaamista ja teen sitä täydellä sydämellä. Luonteeltani olen pirteä, kiltti, huomaavainen ja empaattinen. Herkistyn muiden ilosta ja rakastan työtäni, jossa pääsen olemaan osa ihmisten tärkeimpiä päiviä. Inspiroidun ehdottomasti ihmisistä, söpöistä yksityiskohdista, ilon hetkistä, hymyistä, pastellinsävyistä ja luonnonvalosta.

Olen kouluttautunut valo- ja videokuvaaja ja aikaisemmalta koulutukseltani olen opettaja. Arkipäivät työskenetelen valo- ja videokuvaajana (videotuottaja) Bauer Medialla, jossa tuotan kuva- ja videomateriaalia eri radiokanaville kuten Radio Nova, Basso Radio, Radio City ja NRJ (kuvagalleria / videogalleria). Olen tehnyt myös paljon sisältöä eri brändeille kuten Lumoava. Klikkaa gallerioita niin näet esimerkkejä töistäni. Arki-iltaisin teen henkilökuvauksia ja viikonloppuisin hääkuvauskeikkoja.

Ensimmäisen kamerani sain kun olin viisi. Ihailin maailmaa kameran linssin läpi ja ikuistin sen kansioihin. Näistä hetkistä lähtien kuvaaminen on ollut minulle tärkeä ilmaisun väline ja rakas ystävä ja nyt vuosia myöhemmin myös päätyö.

Luon kuvauksiini rennon tunnelman, jossa on helppo olla. Olen ollut myös itse paljon kuvattavana ja osaan ohjata sinua niin, että saadaan ikuistettua sinut juuri parhaimmillasi. Kuvauksissa saa liikkua ja ohjaan usein pieneen liikkeeseen tai hassutteluun. Näin sinun on luontevampaa olla kuvattavana. Etenkin hääkuvauksissa hassuttelu tai söpöily auttaa saamaan teidän välisen ainutlaatuisen kemian ikuistettua.

Toivottavasti tavataan pian ♡