Hei, olen Laura. ♡

Rakastan valo- ja videokuvaamista ja teen sitä täydellä sydämellä. Luonteeltani olen pirteä, kiltti, huomaavainen ja empaattinen. Herkistyn muiden ilosta ja rakastan työtäni, jossa pääsen olemaan osa ihmisten tärkeimpiä päiviä. Inspiroidun ehdottomasti ihmisistä, söpöistä yksityiskohdista, ilon hetkistä, hymyistä, pastellinsävyistä ja luonnonvalosta.

Tärkeintä kuvaamisessa on ihmisten kohtaaminen ja pyrin luomaan jokaiseen kuvaukseen mahdollisimman rennon ja luontevan tunnelman, jotta sinun olisi hyvä olla. Olen ollut myös itse paljon kuvattavana ja osaan ohjata sinua niin, että saadaan ikuistettua sinut juuri parhaimmillasi. Kuvauksissa saa liikkua ja ohjaan usein pieneen liikkeeseen tai hassutteluun.

Olen kouluttautunut valo- ja videokuvaaja ja aikaisemmalta koulutukseltani olen opettaja. Arkipäivät työskenetelen valo- ja videokuvaajana Bauer Medialla, jossa tuotan kuva- ja videomateriaalia eri radiokanaville kuten Radio Nova, Basso Radio, Radio City ja NRJ (kuvagalleria / videogalleria). Olen tehnyt myös paljon sisältöä eri brändeille. Arki-iltaisin teen henkilökuvauksia ja viikonloppuisin kuvaan juhlia ja tapahtumia.

✧ Henkilökohtainen tili @laurakiuru

✧ Valokuvausprofiili @valokuvaajalaurakiuru

Voit ottaa minuun yhteyttä joko soittamalla tai laittamalla viestiä. Suunnitellaan yhdessä juuri sinun näköiset kuvaukset. Odotan innolla yhteydenottoasi!

Valokuvaaja Laura Kiuru
 laura.kiuru@hotmail.fi
☏ 040 173 3336, Helsinki

♡ Laura