Markkinointi

Kuvaajalle jää oikeus käyttää kuvia markkinointitarkoituksessa. Mikäli markkinointilupaa ei anneta, veloitetaan +20% kokonaissummasta. Kysyn aina asiakkaalta saako heistä otettuja kuvia julkaista esimerkiksi minun Instagramissani tai nettisivuilla.

Kuvaustyyli

Luon mukavan ilmapiirin, jossa sinun on hyvä olla. Kuvauksissani käytän paljon liikettä ja leikkisyyttä. Minun kuvauksissani ei tarvitse pönöttää. Ohjaan ja olen koko ajan tukena. Minulla on paljon ideoita ja olen kerännyt jokaiseen kuvaukseen esimerkkikuvia, joista voimme myös yhdessä inspiroitua. Minulle tärkeintä on, että saan sinun toiveesi toteutettua ja, että tunnet itsesi kauniiksi.

Toimialue

Asun Helsingissä, mutta kuvaan koko Suomessa ja myös ulkomailla.

Kuvauksen varaaminen

Voit ottaa minuun yhteyttä joko soittamalla tai laittamalla viestiä. Suunnitellaan yhdessä juuri sinun näköiset kuvaukset, toivomassasi miljöössä. Autan mielelläni myös valitsemaan toiveidesi näköisen kuvauspaikan.

 laura.kiuru@hotmail.fi
☏ 040 173 3336, Helsinki

Lemmikit

Lemmikit ovat aina tervetulleita kuvauksiin. Voimme räätälöidä kuvauksen juuri sinun tarpeillesi sopivaksi. Laitathan viestiä tai soitat, niin suunnitellaan kiva kuvaushetki.

Kuvaussopimus

Hääpaketit varataan hyväksymällä kuvaussopimus, joka lähetetään sähköpostitse asiakkaalle.

Matkakulut

Kaikki kuvauspakettien hinnat sisältävät matkakulut Helsingin ja Espoon alueella. Muualla kuvattaessa hintaan lisätään matkakulukorvaus.

Kuvien toimitus

Kuvat toimitetaan viimeistään kahden viikon sisällä ja häävideo kolmen viikon sisällä kuvauksista. Häävalokuvapaketteihin kuuluu 20 sneak peek-kuvaa heti seuraavana päivänä. Kuvat ja videot toimitetaan onlinelinkkinä.

Kuvauksen maksaminen

Laskun saatte kuvien toimittamisen jälkeen.

Voit ottaa minuun yhteyttä joko soittamalla tai laittamalla viestiä. Suunnitellaan yhdessä juuri sinun näköiset kuvaukset. Odotan innolla yhteydenottoasi!

Valokuvaaja Laura Kiuru
 laura.kiuru@hotmail.fi
☏ 040 173 3336, Helsinki

♡ Laura