Viimeisimmät postaukset

Superhelppo iltapala

Superhelppo iltapala

Terveiset täältä kiireen keskeltä! Tässä nopea ja superhelppo iltapala, jonka saa valmiiksi parissa minuutissa ♡ VALIO luomu mustikkakeittoa VALIO luonnonjogurttia VALIO maitorahkaa pensasmustikoita Kokoa aineksia kerroksittain kuppiin ja koristele annos pensasmustikoilla. Helppoa! Jotta annoksista saisi kauniisti valuvan näköiset, täytin annokset varovasti ihan täyteen ja siivosin lopulta alustan. Sitten asettelin ne […]

Gluteeniton mysli

Gluteeniton mysli

1 dl rypsiöljyä 5 dl kaurahiutaleita 2 rkl siirappia 2 dl auringonkukansiemeniä 1 dl kurpitsansiemeniä 1 tl kaardemummaa 1 tl piparkakkumaustetta 2 rkl hunajaa 2 rkl chian-siemeniä 1 rkl kaakaonipsejä Sekoita kaikki muut ainekset keskenään paitsi chia & kaakaonipsit. Paista muutama minuutti uunissa, kunnes kullanruskeita. Anna jäähtyä ja […]

Chia pudding (2-3 hlö)

Chia pudding (2-3 hlö)

 

  • 1 dl chia-siemeniä
  • 3 dl kauramaitoa
  • 1 dl turkkilaista jogurttia
  • mustikoita
  • punaviinimarjoja
  • luomu mysliä

Sekoita chia-siemenet maitoon ja jogurttiin. Anna seoksen olla jääkaapissa yli 10 tuntia. Kokoa annos kerroksittain. Nauti!

Kesän ehdoton hitti!

Kesän ehdoton hitti!

Aurinko paistaa … ja heti alkaa tehdä mieli jäätelöä. Olenkin jäätelön suurkuluttaja, vaikka muuten syön aina todella terveellisesti. Innostuinkin suuresti kun sain testiin LOHILOn proteiinijäätelöitä ja en voi sanoa muuta kuin se oli rakkautta ensimaistamisella. LOHILO on ihan huipputuote ja on vaikea uskoa, että jokin niin maukas […]

Luksusta arkeen

Luksusta arkeen

Olin tänään ihanan Iidan kanssa Ravintola Sunnissa nauttimassa sunnuntaipäivän brunssista. Viikko on ollut todella kiireinen ja oli ihanaa vain rauhoittua, istahtaa paikoilleen, nauttia hyvästä sekä kauniista ruuasta ja ihanan ystävän seurasta. Ravintola Sunn on sijainniltaan mitä mainioin. Se sijaitsee aivan Senaatintorin juurella, kaiken vilskeen ja tapahtumien ympäröimänä. Parasta Ravintola […]

Huurteinen jälkkäri

Huurteinen jälkkäri

RESEPTI (2 hlö)

  • 4 Digestiveä
  • 5 palaa Goodion Wild Blueberry raakasuklaata
  • 2 rkl sulaa voita
  • muutama mansikka
  • 1 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
  • 1 liivatelehti
  • 1 dl vettä
  • 2 rkl mansikkahilloa
  • 1 rlk sokeria
  • sokerimassaa ruusuihin
  • 1 dl kermavaahtoa
  • 3 palaa Goodion Wild Blueberry raakasuklaata
  1. Sekoita Digestivet, suklaa sekä voi keskenään ja laita seos alimmaiseksi kupin pohjalle. Leikkaa mansikat siivuiksi ja asettele ne ihan kupin reunaa vasten. Laita vaahdotettu vaniljakastike varovasti kuppiin, niin että mansikat pysyvät paikoillaan.
  2. Liota liivatelehteä 5 min kylmässä vedessä. Keitä 1 dl vettä. Purista liivatelehti kuivaksi ja sekoita kiehuvaan veteen. Lisää sen sekaan hillo ja halutessasi sokeria. Anna liivatelehtiseoksen hetki jäähtyä ja sitten kaada varovasti kuppiin. Tämän jälkeen kuppi jääkaappiin / pakkaseen muutamaksi tunniksi. (Ruusut olen valmistanut sokerimassasta pyörittämällä sokerimassasuikaleita rullaksi.)
  3. Lopuksi pinnalle kermavaahtoa, sokeriruusut ja raasteena raakasuklaata. Volaa!

Poikaystävä vastaa

Poikaystävä vastaa

Moikka! Nyt Osku pääseekin ääneen, nimittäin poikaystävä vastaa haasteen tiimoilta. Tähän minut inspiroi mukaan Sini. Kysymykset on kerätty muiden haasteista ja niitä on yhteensä 19. Alta voit tsekata mitä Osku vastasi. Miten tapasitte? Tupsahdin kylään. -Osku Juu ensitreffit olikin mun luona ennen Rion kisoja. Sen jälkeen olemmekin […]

Gluteeniton MANSIKKA-BRITA (kahdelle)

Gluteeniton MANSIKKA-BRITA (kahdelle)

Taikina  25 g rasvaa 1 rkl hunajaa 1 kananmunan keltuainen 1 PULS KEX vanilla 1/2 tl leivinjauhetta 1 rkl macadamia-maitoa (tavallinen maito käy myös) Murskaa PULS KEX ja sekoita ainekset keskenään. Sekoituksessa vaaditaan hiven kärsivällisyyttä. Itse “littasin” taikinaa lusikalla. Lopuksi levitä taikina pieneen uuninkestävään kulhoon. Marenki 1 kananmunan valkuainen 1 […]

Gluteenittomat teeleivät

Gluteenittomat teeleivät

TAIKINA

  • 4 dl gluteenittomia jauhoja
  • 1 dl puhtaita kaurahiutaleita
  • 2 tl leivinjauhetta
  • ½ tl suolaa
  • ½ tl hunajaa
  • 2 dl kauramaitoa

Sekoita ainekset keskenään. Jaa taikina viiteen osaan. Pyörittele osat palloksi ja litistä ympyröiksi. Paista 225 asteessa noin 7-10 min kunnes teeleivät ovat pinnasta kullanruskeita.

PÄÄLLISET

Voitele teeleivät. Leikkaa omenasta siivuja ja asettele ne teeleivän reunalle. Leikkaa kurkku juustohöylällä siivuksi, kerää siivut päällekkäin ja tee viilto keskelle ja asettele toiselle puolelle teeleipää. Leikkaa pikkutomaateista siivut ja yhdestä tomaatista kukka leikaten paloja pois. Koristele leipä miniversoilla ja mausta basilikalla.

Mansikka-feta-avokadosalaatti

Mansikka-feta-avokadosalaatti

Ihanaa perjantaita ja viikonloppua! Tänään olikin ruokapostauksen vuoro ja jaan perjantain kunniaksi reseptin mun Mansikka-feta-avocadosalaattiin. <3 RESEPTI: Tarvitset siis… salaattia (Napolitana Mix <3) fetaa (Pirkka 3 %) avocado mandariini pippuria oliiviölyjä puolikas keltainen paprika chian-siemeniä & kurpitsansiemeniä 1/4 kurkku 6 isoa mansikkaa viinirypäleitä tomaatti Pese, […]