Elvytys kuiville ja takkuisille hiuksille

Elvytys kuiville ja takkuisille hiuksille

*Kaupallisessa yhteistyössä: MayBeauty

Joka kesän jälkeen hiukseni huutavat hoosiannaa. Rakastan aurinkoa ja viihdyn auringossa kaikki mahdolliset vapaa-aikani mitä minulla kesällä on. Tämä ei kuitenkaan ole hyväksi hiuksille vaan kesän loputtua hiukseni ovat kuivat, takkuiset ja kaikin puolin huonokuntoiset.

Kesä alkaa taas olla mennyt menojaan ja niin on hiuksetkin… tai ainakin melkein. Kerkesin jo pohtia hiusteni leikkaamista lyhyemmiksi (teen sen joka syksy) mutta onnekseni sain testiin MayBeautyn Moroccan Miracle Hairserumin, joka lupaa ihmeitä hiuksille.

Olen kuullut ystäviltäni hyvää Moroccan Miracle Hairserumista tai oikeastaan en ole kuullut siitä mitään pahaa mainittavan. Tuote lupaa luonnollisen silkkistä ja kiiltävää ilmettä, lisäksi hiukset kuivuvat nopeammin ja ne ovat helpommat muotoilla. Eli hyviä ominaisuuksia kaikki, joista edes puolet olisivat jo plussaa ja tervetulleita.

Moroccan Miracle Hairserum on kevyt ja rasvaton hiusöljy. Se on koostumukseltaan mukava käsitellä ja se tuoksuu raikkaalta ja on sopivan neutraali (minulla on tarkka nenä). Ehkä pientä vaniljan tuoksua on havaittavissa tai sitten vain kuvittelen, mutta rakastan vaniljan tuoksua. Tuote on sekoitus arganöljyä, makeaa manteliöljyä, oliiviöljyä sekä pellavansiemenöljyä.

Alla kuva hiuksistani ennen hiusöljyn käyttöä. Hiukseni tosiaan olivat jo aika huonossa kunnossa. Itse sitä ei niin helposti huomaa, mutta kuva takaapäin paljastaa karun totuuden. Hiusille on tehtävä jotakin!

Ihan ensimmäisenä pesin hiukseni ja kuivasin ne pyyhekuiviksi. Tämän jälkeen otin runsaasti öljyä (minulla on erittäin paksut ja pitkät hiukset) ja levitin sitä latvoihin sekä osittain myös korkeammalle hiusteni sekaan. Seerumi levittyi helposti ja oli miellyttävää käsitellä. Hiuksista tuli ihanan “liukkaat”. Erityisesti pidin siitä, että latvani tuntuivat heti paljon sileämmiltä.

Kun hiusseerumia oli tarpeeksi harjasin hiukseni (Ps. ne olivat harvinaisen helpot harjata). Tämän jälkeen föönasin hiukset (sekin tapahtui nopeammin kuin yleensä). Hiukset olivat ihanan helpot käsitellä. Yleensä suihkun jälkeen hiuksni ovat yhtä takkua ja niiden selvittelemiseen menee useampi minuutti. Nyt olin valmis melkein minuutissa. Kuivaus sujui myös helpommin kun ei ollut mennyt jo hermot takkujen kanssa. Erittäin näppärä siis jos täytyy laittautua kiireessä. On paljon mukavampaa, että hiukset saa aisoihin näin nopeasti!

Nyt hiukset tuntuvat ihanan silkkisen pehmeiltä ja ovat kiiltävät. Isoin ero ei kuitenkaan näy peiliin katsoessa vaan muut huomaavat sen helpommin. Kun puolisoni otti kuvan hiuksistani takaapäin hämmästyin oikeasti muutoksesta joka näkyy niin selkeästi ennen ja jälkeen kuvien välillä.

Alla hiukseni Moroccan Miracle Hairserum hoidon jälkeen. Hiukset ovat ihanan sileät. Pörröisyys on kadonnut, latvat ovat hyväkuntoisemmat. Kokonaisuudessaan hiukset näyttävät voivan paljon paremmin ja aikaa tähän kaikkeen (suihku, hiusten kuivaus, öljyn levittäminen, hiusten harjaaminen, kuivaaminen) meni ehkä 10 minuutin verran.

Mitä kaikkea tuote siis teki?

  • Hiukseni ovat pehmeämmät ja kiiltävämmät
  • Ne oli helpompi harjata ja kuivaaminenkin oli nopeampaa

Voin rehellisesti suositella tuotteen käyttöä!

Nyt minulla on mahdollisuus jakaa -30% alennus koodilla lauraserum. Eli ei muuta kuin shoppailemaan –> Tässä  Ps. alekoodi on voimassa sunnuntaihin 30.9 saakka.

 Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *