Rakkaudesta työhön, rakkaudesta elämään

Rakkaudesta työhön, rakkaudesta elämään

*Yhteistyö Ukko.fi kanssa. Ukko.fi on Fitnessmalli 2018 kilpailun yhteistyöyritys

Pysähdytkö koskaan miettimään tämänhetkistä tilannettasi: Miltä sinusta tuntuu? Kuinka voit tänään? Oletko onnellinen? Toivottavaa olisi, että vastaus menisi jotakuinkin näin: “Minusta tuntuu hyvältä. On kaikin puolin hyvä fiilis ja kyllä, olen onnellinen.”

Mitä onnellisuus on? Mielestäni se on “perusonnellista” elämää. Ei jotain ulopuolista haalittavaa tai suorittamista vaan elämistä tässä hetkessä, itsensä arvostamista, hyväksymistä ja rakastamista. Puhun usein siitä miten tärkeää on tehdä juuri niitä asioita mitkä ovat itselle tärkeitä. Onnellisen elämän perusta on onnellinen ihminen, joka pystyy toteuttamaan itseään.

Minä teen päivätöitä koulutuksen parissa, mutta vapaa-aikani menee monipuolisesti taiteen ympärillä. Rakastan tanssimista, musisointia, kuvaamista… ylipäätänsä kaikkea luovaa. Uskon että en ole ainut. Tyypillistä on, että jokaisella meistä on monia kiinnostuksenkohteita ja siten monta indentiteettiä.

Miten Ukko.fi liittyy mitenkän tähän mitä juuri kirjoitin? Vastaus: Paljonkin. Eikä ole yhtään harhaanjohtavaa ajatella että “Tee mitä rakastat” olisi Ukko.fi slogani, sillä Ukko.fi käytännössä mahdollistaa unelmien toteuttamisen.

Ukko.fi on Suomen suurin kevytyrittäjyyspalvelu, jolla on jo 50 000 rekisteröitynyttä käyttäjää, eikä ihme, sillä se on hyvä ratkaisu monelle yrittäjyydestä haaveilevalle.

Miltä sinusta tuntuisi hypätä benji (ilman köyttä) ja vain toivoa että sieltä ne siivet levittyisi ja pääsisit lentoon? Ja faktahan on että harva osaa lentää ennenkuin joku opettaa ne lentämään. Tämä kuvaa mielestäni hyvin yrittäjyyteen astumista. Ukko.fi kevytyrittäjyys on hyvä etappi kokeilla turvallisesti omia siipiään, sillä monet yrittäjyyden kompatuskivet on poissa tieltäsi.

Paperityöt, mitä tunteita ne sinussa herättävät? Kauhua? Useimmille meistä ne eivät ainakaan ole herkkua. Ukko.fi käyttäjänä sinun ei tarvite miettiä veroja, vakuutuksia, eläkemaksuja, maksumuistutuksia tai perintää, vaan Ukko.fi hoitaa ne puolestasi. Voit keskittyä siihen olennaisimpaan, eli itsesi totauttamiseen, työhön jota rakastat!

Miksi minä valitsin Ukko.fi:n? Täytyy myöntää että silloin kun meille Fitnessmalleille tultiin kertomaan Ukko.fi kevytyrittäjyydestä, olin skeptinen siitä, tulisinko itse tarvitsemaan Ukko.fi palvelua. Never say Never, sillä muutaman päivän päästä olin jo itse käyttäjänä. Vola! Miksi? Sain keikkaluontoisen työn juhannusneitona erääseen uuteen TV-sarjaan ja helpoin tapa palkanmaksuun oli kevytyrittäjyys. Rakastan kuvaamista ja kuvaamisena olemista, joten uskon, että myös tulevaisuudessa palvelulle on käyttöä. Ja kuka tietää jos joskus pääsisin tekemään töitä musiikin parissa…

Mikä on mielestäni parasta kevytyrittäjyydessä? Vastaus: Sinä pystyt myymään omaa osaamistasi ilman omaa yritystä, joten laskutuspalvelu huolehtii paperitöistä puolestasi.

Miten Ukko.fi palvelu toimii?

Oman tilin luominen on helppoakin helpompaa!

1. Rekisteröidy käyttäjäksi osoitteessa Ukko.fi 

2. Täytä tietosi profiiliisi

3. Tee sopimasi työ

4. Luo lasku sivustolla

Ukko.fi toimittaa laskun asiakkaallesi, laskee ja maksaa palkkasi. HELPPOA!

PS TEE MITÄ RAKASTAT! Ihanaakin ihanampaa viikkoa!Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *