Ensimmäsitä kertaa Inspiration Blog Awards -gaalassa

Ensimmäsitä kertaa Inspiration Blog Awards -gaalassa

Viime viikonloppuna oli taas Suomen suurin vaikuttajatapahtuma Inspiration Blog Awards -gaala. Tänä vuonna myös minä olin kutsulistalla. Kaikki oli itselle uutta ja en oikein osannut olettaa tapahtumalta mitään etukäteen vaan menin asenteella: “mennään nyt katsomaan millainen tapahtuma se on”.

Vaatekriisi oli vielä tapahtuma-aamuna ja asu vaihtuikin juuri ennen lähtöä gaalaan. Harvemmin tulee käytettyä muuta kuin leggareita ja treenitoppeja, joten mitään hyvin persoonallista ja juhlallista asua ei vaatekaapista tahtonut löytyä. Pukeuduin lopulta varman päälle ja laitoin mustan gaalamekon ja valkoisen bleiserin. Ensi kerralla jos kutsu vielä tulee, uskallan sitten pukeutua rohkeammin 😀

Millaista porukkaa gaalassa oli? Paljon bloggaajia, tubettajia, grammaajia, julkkiksia… laaja skaala erilaisia ja erityylisiä ihmisiä. Vaatteita ihmisillä oli laidasta laitaan. Tulin siihen tulokseen, että mitä persoonallisempi asu, sen parempi. Överiksi vaatetusta ei pysty vetämään, sillä paikalta löytyy varmasti joku toinen, jolla on vielä persoonallisempi lookki.

Parasta gaalassa oli muihin bloggaajiin ja grammaajiin tutustuminen. Osan tunsin jo somen kautta, mutta oli mukavaa päästä tutustumaan ja juttelemaan livenä. Itse olen pitänyt reilun puolen vuoden tauon bloggaamisessa, mutta sen sijaan ollut aktiivinen instagramin puolella. Kutsu gaalaan tulikin varmasti grammaamisen myötä. Nyt tarkoituksena on taas jatkaa bloggaamista täällä omassa blogissa (lopetin bloggaamisen so-up blogialustalla).

Minua kiinnostaa koko ajan enemmän kokonaisvaltainen hyvinvointi ja sen ympäriltä tulen kirjoittamaan tänne blogiini postauksia.

Kuvat: Eetu Järvi, @eetuvaltterimediaVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *