DLNjuoksutiimi starttasi

DLNjuoksutiimi starttasi

Neljän tiimiläisen matka kohti maratonviestiä alkoi viime lauantaina. Olen ihan fiiliksissäni, että pääsin mukaan tähän Elinan Den Lille Nøttefabrikkenin yhteistyöhön, josta tiimimme nimikin DLNjuoksutiimi juurtaa nimensä. Elina oli järjestänyt instagraminsa puolella “kuvakilpailun” jonka kautta osallistujat valittiin juoksutiimiin. Ihanaa, että olen yksi tiimiläisistä!

 

19.5 Helsingissä järjestetään Helsinki City maratonviesti johon mekin olemme osallistumassa. Kyseessä on viestikilpailu, jossa jokainen tiimiläinen juoksee 1/4 maratonin. Matkaa tulee siis vain 10km verran, mutta maltillinen aloitus juoksutapahtumiin osallistumiseen ei ole ollenkaan pahitteeksi. Olen juossut koko talven kohtuullisen säännöllisesti, mutta täysin fiilispohjalta. Ehkä nyt olisi aika taas juosta vähän tavoitteellisemmin? Ihanaa kuitenkin on, että osallistumme joukkueena, joten tsemppaamme toinen toisiamme, eikä ole tarkoitus juosta hampaat irvessä ja verenmaku suussa, vaan hyvällä fiiliksellä.

 

Valmistumisessa maratonviestiin meitä auttaa valmentaja Tommy Ekblom. Hän otti meidän juoksutaustamme huomioon ja on sen pohjalta luonut meille treenit ja antaa neuvoja juoksutekniikan kehittämisessä. Tämän lisäksi sovimme jo tiimiläisten kanssa yhteisistä lisätreeneistä.

Parasta tässä kevään projektissa on treeniseura! Ihana naisenergia kukki jo ensimmäisessä yhteistreenissä. Hymy oli herkässä ja treeni luisti hyvin. Seuran lisäksi on ihanaa saada uutta piristystä omiin treeneihin. Motivaatio treenaamiseen on taas kohdillaan.

#dlnjuoksutiimi

Kuvat: Elina HovinenHeidi TainioVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *