Miniloma Original Sokos Hotel Vaakuna, Helsingissä

Miniloma Original Sokos Hotel Vaakuna, Helsingissä

Original Sokos Hotel Vaakuna, Helsinki tarjosi minilomallemme oivalliset puitteet. Olemme itse helsinkiläisiä ja hotelli on vain viiden kilometrin päässä kotoa, mutta juuri tähän haluankin ihmisiä kannustaa. Aina ei tarvitse matkustaa kauas, vaan rentoutua voi myös kotikaupungin tarjonnalla. Tietenkin suosittelen Helsingin Vaakunaa myös ulkopaikkakuntalaisille. Hotelli on mitä mainioimmalla paikalla, helposti kaikkien liikenneyhteyksien ympäröimä ja hotellista pääsee suoraan ostoskeskuksiin sekä Helsingin yöelämään. Me kuitenkin urheilijapariskuntana nautimme siitä, että saimme hemmottelua sekä maukasta ruokaa. Lisäksi hotelli tarjoaa hyvät treenimahdollisuudet yhteistyössä Elixian kanssa.

Saavuimme hotellille noin kello neljän aikoihin. Olin ihan fiiliksissä kun näimme huoneemme. Yhdeksäs kerros, upeat näköalat ja pian meille jo tuotiinkin lähetys virvokkeita. Kannattaa muuten seurata minua instagramissa @laurakiuru, sinne päivitän nopeiten kuulumiset ja hotellilta laitoinkin monia pätkiä instagramin stooriin. Niin innoissani olin hotellin viihtyvyydestä.

Illalla olimme päivällisellä Ravintola Loisteessa, joka sijaitsee hotellin ylimmässä kerroksessa. Upeat näköalat, herkullinen ruoka sekä oma kulta. Mitä muuta voisi edes toivoa. Itseäni miellytti myös annosten esteettisyys. Rakastan kaunista ruokaa ja sitä tosiaan oli tarjolla.

Kaiken kuitenkin kruunasi sauna! Kävimme illalla saunomassa ja tämän jälkeen vietimme hetken aikaa parvekkeella ihaillen kaupungin vilskeen rauhoittumista ja auringonlaskua.

Nukuin myös paremmin kuin aikoihin. Aamulla herätessä oli ihanan virkeä olo ja yhden yön miniloma oli tehnyt taikansa.

Aamupala sijaitsee hotellin ylimässä kerroksessa Ravintola Loisteessa. Olin käynyt siellä aamupalalla aikaisemminkin ihan muuten vain ja odotinkin aamupalaa innolla. Aamupala ei taaskaan pettänyt! Sieltä löytyy ihan kaikkea ja jokaiselle on varmasti jotakin. Meidän lemppareitamme olivat etenkin raikkaat marjat sekä smoothiet. Itselläni on myös gluteeniton ruokavalio, joka oli huomioitu erinomaisesti. Ja ihan paras lopetus lomalle oli juuri hotellille valmistunut ulkohotellihuone. Eli saimme nauttia aamupalaa kattojen yllä, Helsingin parhaalla näköalapaikalla, pötkötellen sängyllä.

Jos siis kaipaat irtiottoa arjesta, en voi muuta kuin suositella yöpymistä Original Sokos Hotel Vaakuna, Helsingissä. ♡Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *