Eettisiä urheiluvaatteita

Eettisiä urheiluvaatteita

Pääsin tutustumaan Maijun kautta urheiluvaatemerkkiin nimeltä Népra. Ihastuin täysin, sillä harvemmin löytää eettisesti tuotettuja urheiluvaatteita.

Népra on suomalainen urheiluvaatemerkki, joka panostaa erityisesti eettisyyteen. Minimalistinen tekstuuri, lähituotanto, istuvuus sekä tyylikkyys ovat vaatevalikoiman tunnusmerkkejä. Merkin takana seisoo yrittäjäkaksikko Anna-Mari Niutanen sekä Essi Enqvist.

Vaatteet ovat pääosin hyvin yksinkertaisia, ​​unohtamatta kauniita simppeleitä yksityiskohtia. Etenkin kuvissa olevan sinisen topin selkämys on todella ihana! Värit ovat hyvin valittuja ja vaatteet näyttävät hyvältä päällä. Itse olen täysin sinisten tai turkoosien vaatteiden perään, mutta sovittaessani viininpunaisia ​​trikoita, olin ihan myyty. Niistä tulivatkin lempparini. Myös vihreän topin yhdistelmä yllätti positiivisesti.

Kuitenkin eniten minuun vetosi vaatteiden mukavuus. Vaatteet nimittäin istuvat käsittämättömän hyvin. Ne ovat miellyttävän joustavia ja niitä ei tee edes mieli ottaa pois treenien jälkeen. Pitääkin siis laittaa tilaukseen myös toiset legginsit ihan kotikäyttöä varten. Niin mukavat ne oli! Lisää kuvia urheiluvaatteista löytyy Instagramini puolelta (linkki)

Népran vaatteita pääset ostamaan täältä .

Kuvat: Salla Lummi  (tutustu blogiin)

Mallit: Maiju Markkanen (tutustu blogiin) ,  Tanja Koivisto (tutustu blogiin) & minä

* Yhteistyössä NépraVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *