Kesän ehdoton hitti!

Kesän ehdoton hitti!

Aurinko paistaa … ja heti alkaa tehdä mieli jäätelöä. Olenkin jäätelön suurkuluttaja, vaikka muuten syön aina todella terveellisesti. Innostuinkin suuresti kun sain testiin LOHILOn proteiinijäätelöitä ja en voi sanoa muuta kuin se oli rakkautta ensimaistamisella. LOHILO on ihan huipputuote ja on vaikea uskoa, että jokin niin maukas voi olla niin terveellistä!

Makuina löytyy mm. double chocolate, salted caramel,  chocolate peanut crunch,  cinnamon bun ja cookie dough. Minun lempparini on kanelipulla. Se on vaan niin superia! No paljonkos näissä jäätelöissä sitten on kaloreita ja proteiinia? Proteiinia on huikeat 22g 100 grammassa ja kaloreita 120-150. Hintakaan ei ole liikaa (noin 4e), sillä purkista riittää hyvin kahdelle.

Me pidimme tänään lettukestit ja perheenikin pääsi vihdoin maistamaan LOHILOn herkullisia proteiinijäätelöitä. Alla resepti lettuihin. Proteiinijäätelö sai paljon kehuja ja ihmettelyjä, sillä se on oikeasti niin käsittömättömän hyvää. Kannattaa testata (jos et ole vielä testannut) niin tiedät mistä puhun!

Letut (resepti neljälle)

  • 2 munaa
  • 4 dl kauramaitoa
  • 2 dl kaurajauhoja
  • 1 rkl sokeria
  • 1/2 tl suolaa

Paista öljyssä pannulla. Tarjoile LOHILOn ja marjojen kanssa.Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *